Welkom bij

Restaurant de Berghut

Op zoek naar een restaurant in Bergschenhoek? Restaurant de Berghut vind je op slechts een paar minuten rijden van Rotterdam in het veelzijdige recreatiegebied de Rottemeren. Geniet van de prachtige unieke omgeving en lekker eten en drinken.
3-gangen menu voor een vaste prijs
3-gangen menu voor een vaste prijs
Evenementen
Evenementen
Onbeperkt spareribs
Onbeperkt spareribs

Het restaurant vind je in Bergschenhoek. Op de menukaart van Restaurant de Berghut vind je heerlijke gerechten. Naast de smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten hebben we een uitgebreid burgermenu, serveren we op vrijdag onbeperkt spareribs en maken we de lekkerste pizza’s! Daarnaast kan je bij ons ook genieten van een heerlijk 2 of 3 gangenmenu. Bij lekker eten hoort ook een lekker drankje daarom bieden wij ook een uitgebreide drankkaart aan.

Bekijk de volledige menukaart
Kleine en grote groepen Lunch, diner en arrangementen
Groene omgeving Middenin Recreatiegebied Rottemeren
Gratis parkeren Parkeren kan voor de deur

Restaurant in de Rottemeren

Restaurant de Berghut vind je op slechts een paar minuten rijden van Rotterdam in het veelzijdige recreatiegebied de Rottemeren, te Bergschenhoek. Het restaurant werd, na een grote uitslaande brand in 2018, volledig verbouwd. Het ruime terras is een heerlijke plek om na een sportieve middag neer te strijken voor een koud drankje. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Wij organiseren ook feesten en partijen

Bezoek Restaurant de Berghut in Bergschenhoek voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of goed verzorgd diner. Laat je verrassen door huisgemaakte gerechten (o.a. burgers, spareribs, pizza’s en meer) en de unieke locatie in het Hoge Bergse Bos vlakbij Rotterdam. Grote groepen kunnen, op reservering, plaatsnemen in één van de sfeervolle tipi-tenten of onder een grote stretchtent. Van een gezellig diner voor twee tot een volledig verzorgd business event, wij regelen het voor je!