Evenementen

Bij Restaurant de Berghut vinden elk jaar verschillende events plaats, van brunches tot pubquizen! Hier lees je meer, reserveren kan via de knop rechts onderin.

Vaderdag Special op zondag 16 juni!

Speciaal voor Vaderdag bieden wij een ‘Daddy’s Plate’ aan: een goedgevulde borrelplank met een mix van koude en warme hapjes, perfect voor 2 personen. Deze heerlijke plank is beschikbaar voor slechts 22,50. Je kunt natuurlijk ook voor een ander gerecht van onze kaart kiezen als je dat liever hebt.

Wil je jouw vader of jezelf extra in de watten leggen? Ga dan voor onze bierproeverij met drie speciaal bieren van onze bierkaart! Of geniet van een van onze andere heerlijke drankjes, zoals een verfrissende Passion Lemonade of een verleidelijke Pornstar Martini. Maak Vaderdag onvergetelijk met deze feestelijke traktaties!

Reserveer jouw tafeltje op zondag 16 juni via onze website!

Pubquiz, nieuwe datum volgt!

De pubquiz was weer een groot succes op 3 mei! Binnenkort volgt weer een nieuwe datum voor een pubquiz!

Samen met vrienden, familie, buren, collega’s of teamgenoten kun je deelnemen aan dit evenement. Werk samen om zoveel mogelijk vragen correct te beantwoorden en geniet ondertussen van een lekker drankje en hapje! Meld je aan als team, waarbij een team uit maximaal 6 personen bestaat. Als je met meer mensen bent, vorm dan eenvoudigweg twee teams. De deelnamekosten bedragen 6 euro per persoon. Het begint om 20:30 uur.

ACTIE!
Profiteer van onze speciale aanbieding: wanneer je een tweegangenmenu bestelt, is de inschrijving voor de pubquiz gratis, ter waarde van 6,00 euro.
Reserveer een tafeltje via de button rechts onderin.

Onbeperkt Spareribs eten op vrijdag

Geniet elke vrijdag onbeperkt van heerlijke spareribs bij Restaurant de Berghut in Bergschenhoek, op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam. Proef de smaakvolle spareribs uit het Hoge Bergse Bos, geserveerd met verse friet, een frisse salade en gegrilde groenten. Reserveer nu snel een tafel voor aankomende vrijdag en laat je culinair verwennen!