à la carte

Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut, gelegen in Bergschenhoek, is een fijne plek voor een maaltijd, op slechts een paar minuten rijden vanaf Rotterdam. We bieden een breed scala aan huisgemaakte gerechten, waaronder burgers, spareribs en pizza’s. Of je nu komt voor een lunch, borrel of diner, we hebben voor ieder wat wils. Ons restaurant is gelegen in het prachtige Hoge Bergse Bos, waardoor je kunt genieten van een maaltijd in een rustige, natuurlijke omgeving.
Benieuwd naar het gehele menu klik dan hier.
Benieuwd naar onze drankkaart klik dan hier.

Restaurant de Berghut is geopend op: maandag & dinsdag van 10:00 tot 16:00, woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 en zaterdag & zondag van 09:00 tot 20:00.

Gratis een kano huren

Bij Restaurant de Berghut, is er meer dan alleen heerlijk eten. We bieden ook een unieke kans om te genieten van de prachtige omgeving. Als je na 17:00 uur komt dineren, kun je gratis een kano huren. Dit is leuk voor zowel volwassenen als kinderen!

Kinderen van 13 jaar of ouder mogen met toestemming van hun ouders zelfstandig het water op. Voor jongere kinderen geldt dat zij onder begeleiding van een volwassene kunnen kanovaren. Het is een geweldige manier om de dag af te sluiten en te genieten van de natuurlijke omgeving.