Recensies

Zij gingen je voor

Wat onze gasten over Restaurant De Berghut zeggen:

"Wij waren op woensdagmiddag 7 juli bij Restaurant De Berghut, terwijl mijn zoon een survivalfeestje had. Het eten, de hele entourage waren uitstekend. Ook tien mijn vader onwel werd (agv - wat nu blijkt - epilepsie) en wij als familie in paniek raakten, namen zij de zorg hierin de zorg voor mijn vader direct van mij over. Adequaat gehandeld en met buitengewoon veel betrokkenheid en empathie. Kwaliteiten die we bij al het personeel terugzagen."
Sandra - via TheFork
"Heerlijke voorgerechten zag ik om mij heen; de avocadosalade is echt een aanrader, ook de burgers waren van goede kwaliteit. En de lavacake.... zo heerlijk. Er was die dag een kok te weinig begreep ik, waardoor de tijd tussen de gerechten behoorlijk lang duurde Wij waren met een groep, zo knap dat alle gerechten van de hele groep bij iedere gang toch bijna tegelijk op tafel stonden."
Monique - via TheFork
"Ontzettend leuke dag gehad bij outdoor valley. Eten was super en bediening erg vriendelijk. Dachten ook leuk mee met het vrijgezellenfeest die we vierden. Dank!"
Anna - via TheFork
"De spare ribs zijn heerijk! Zeker waard om daar even op te wachten :-). Fijn dat we weer lekker op het terras kunnen zitten. Uniek stukje in het bos. Sportieve omgeving."
Margien - via TheFork