twee- en driegangenmenu Rotterdam

Iedere woensdag t/m zondag geniet van je een heerlijk menu voor een vaste prijs bij Restaurant de Berghut op een unieke locatie in het Hoge Bergse Bos op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam. Je kan kiezen voor zowel een 2-gangenmenu als een 3-gangenmenu en er is voor ieder wat wils. Reserveer dus snel een tafeltje en kom heerlijk dineren met je familie, vrienden of geliefde.  

Voor ieder wat wils

Ons 3 gangen menu is samengesteld uit seizoensgebonden gerechten. Er is voldoende keuze voor de vlees- en visliefhebber, maar uiteraard is er ook aan de vegetariër en de veganist gedacht. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Op deze manier is er voor iedereen wat wils is. Benieuwd wat we allemaal aanbieden? Bekijk hier snel de menukaart en prijzen!

Uit eten in het Hoge Bergse bos

Het restaurant is gelegen in het prachtige natuurgebied van het Hoge Bergse Bos, op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam. Hierdoor kun je na het eten ook nog een wandeling maken in het bos en van de omgeving genieten. De locatie is perfect voor een gezellige avond met familie, vrienden of je geliefde. Het restaurant heeft een sfeervolle uitstraling en de gastvrijheid is gegarandeerd.

Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu of 2-gangenmenu voor een vaste prijs vanaf € 25,50. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke carpaccio als vooraf, een heerlijke biefstuk als hoofd en een lava cake als afsluiter. Ook voor onze vegetarische gasten is er voldoende keus.

Download hier het menu en de actuele prijzen.

Benieuwd naar onze drankkaart klik dan hier!

3 gangenmenu voor een vaste prijs

Naast de keuze uit het driegangenmenu, kan je ook op vrijdag genieten van heerlijke onbeperkt spareribs voor slechts € 25,50 bij Restaurant de Berghut! We zien je snel bij het gezelligste Restaurant 10 minuten rijden van Rotterdam.

Wil je een reservering plaatsen voor het driegangenmenu, kan dit gewoon via de pop-up rechts.

2 gangen kinder menu

Naast onze 2 en 3 gangenmenu’s voor volwassenen hebben wij uiteraard ook een 2 gangen menukaart voor kinderen. De kinderen hebben de keuze uit eerst 4 voorgerechten en als ze dat hebben opgesmuld kunnen ze kiezen uit 2 nagerechten.