Iets te vieren?

Opzoek naar een sfeervolle locatie in festival sfeer om iets te vieren? Dan zit je bij Restaurant De Berghut, helemaal goed.

Restaurant De Berghut is gelegen op het betoverende terrein van Outdoor Valley. Het ruime terrein ligt tussen bomen en heuvels en wordt gekenmerkt door sfeervolle tipi- en stretchtenten. Wil je, omringd door familie en vrienden, een drankje drinken aan de waterkant en daarna gezellig barbecueën? Of het feest uniek maken door één of meerdere activiteiten, zoals bijvoorbeeld boogschieten, toe te voegen aan jullie feest? Misschien wil je toch liever een DJ die zorgt voor dansmuziek. Wat je wensen ook zijn, bij Restaurant De Berghut wordt je feestje onvergetelijk!

Ben jij benieuwd naar de locatie en de mogelijkheden? Neem contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

Groepen en Arrangementen

Een zakelijke bijeenkomst of actieve workshop. Een smoothiebar of stamppotbuffet. Bij Restaurant de Berghut zijn de mogelijkheden onbegrensd, we denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Zo behoort een romantisch klein diner tot de mogelijkheden maar ook een uitgebreid outdoor BBQ arrangement met kok. Het terrein gelegen in de achtertuin van Rotterdam is voorzien van een relaxte sfeer midden in het groen. Binnen of buiten, ontspannen of interactief kom proeven van de sfeer.

Trouwen in festival sfeer

De verschillende buitenlocaties van Outdoor Valley lenen zich uitstekend voor een complete bruiloft met ceremonie, receptie, diner en feestavond. Deze zijn volledig naar wens in te richten en met elkaar te combineren. Maak de dag compleet door activiteiten toe te voegen aan jullie trouwdag. Kom aan in een kano of klim samen naar de top van de ruim 34 meter hoge Monte Cervino en beleef een uniek hoogtepunt. Onze weddingplanner is er van begin tot eind bij om met jullie mee te denken. Welk thema past het beste bij jullie? Hebben jullie al nagedacht over het diner? Willen jullie actief zijn of ontspannen? Samen creëren we een dag om nooit te vergeten.

Feesten in de Berghut

Een intieme borrel of volledig uitpakken met een groot feest. Een festival of evenement organiseren bij de Berghut begrijpen we dat elk gezelschap anders is en andere wensen heeft. De locatie van de Berghut leent zich uitstekend voor een onvergetelijk samenzijn. Samen organiseren, verwachtingen overtreffen en goed eten, dat is waar we goed in zijn bij Restaurant de Berghut.