Iets te vieren?

Opzoek naar een sfeervolle locatie in festival sfeer om iet te vieren? Dan zit je bij Restaurant De Berghut, op het terrein van Outdoor Valley, helemaal goed.

Restaurant De Berghut is gelegen op het terrein van buitensportcentrum Outdoor Valley. Het ruime eigen terrein ligt tussen bomen en heuvels en wordt gekenmerkt door sfeervolle tipi- en stretchtenten. Wil je, omringd door familie en vrienden, een drankje drinken aan de waterkant en daarna gezellig barbecueën? Of het feest uniek maken door één of meerdere activiteiten, zoals bijvoorbeeld boogschieten, toe te voegen aan jullie feest? Misschien wil je toch liever een DJ die zorgt voor dansmuziek. Wat je wensen ook zijn, bij Restaurant De Berghut wordt je feestje onvergetelijk!

Ben jij benieuwd naar de locatie en de mogelijkheden? Neem contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

Trouwen in festival sfeer

De verschillende buitenlocaties van Outdoor Valley lenen zich uitstekend voor een ceremonie, receptie, diner en feestavond. Deze zijn volledig naar wens in te richten en met elkaar te combineren. Maak de dag compleet door activiteiten toe te voegen aan jullie trouwdag. Kom aan in een kano of klim samen naar de top van de ruim 34 meter hoge Monte Cervino en beleef een uniek hoogtepunt. Onze weddingplanner is er van begin tot eind bij om met jullie mee te denken. Welk thema past het beste bij jullie? Hebben jullie al nagedacht over het diner? Willen jullie actief zijn of ontspannen? Samen creëren we een dag om nooit te vergeten.