Onbeperkt Spareribs Eten

Iedere vrijdag eet je onbeperkt Spareribs bij Restaurant de Berghut in Bergschenhoek op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam. De lekkerste spareribs uit het Hoge Bergse Bos. Geserveerd met frites, een frisse salade en gegrilde groente. Reserveer dus snel een tafeltje voor aanstaande vrijdag!

Onbeperkt spareribs eten bij Restaurant de Berghut

Onbeperkt spareribs eten (All-You-Can-Eat) bij Restaurant de Berghut kan iedere vrijdag voor € 23,50 per persoon. Frites, groente en salade is daarbij ook nog eens inbegrepen. Zo weet je zeker dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Om onbeperkt spareribs te komen eten bij Restaurant de Berghut, kun je een reservering plaatsen voor een willekeurige vrijdagavond.

Restaurant de Berghut is gelegen in Bergschenhoek op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam.

Naast onbeperkt spareribs heeft Restaurant de Berghut nog veel meer lekkers op het menu staan. We zijn geopend voor lunch, diner en borrel en bieden ruime keuze in burgers en verschillende borrelhapjes. De geschikte plek dus om heerlijk te eten voor iedere gelegenheid. Benieuwd naar onze drankkaart klik dan hier!

Aan iedereen is gedacht

Heb je ooit zo’n trek gehad in overheerlijke spareribs dat je gewoon niet kon stoppen met smullen? Wel, bij Restaurant De Berghut maken we die droom werkelijkheid met onze onbeperkte spareribs avond!

Duik in een smaakvol festijn van sappige, malse spareribs die je kunt blijven bestellen, zoveel als je maar wilt. Neem plaats, maak je klaar en laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van deze heerlijke traktatie. Kom langs met vrienden, familie of wie je maar wilt, en smul van deze smakelijke specialiteit.

Maar maak je geen zorgen als spareribs niet helemaal jouw ding zijn! We begrijpen dat niet iedereen even dol is op spareribs, daarom kun je tijdens deze avond ook gewoon van onze menukaart bestellen of kiezen uit ons 2 of 3 gangen menu. We hebben een ruime keuze aan andere smakelijke gerechten die je kunt proberen, zodat er voor elk wat wils is.

 

Wist je dat...?

Wist je dat de varkenssparerib behoort tot een van de meest geliefde gerechten wereldwijd? Het vlees is ongelooflijk zacht en laat gemakkelijk los van het bot. Gecombineerd met wat knapperige groenten en verse frites, resulteert dit in een feestmaal van formaat.