Over ons

Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut vind je op slechts een paar minuten rijden van Rotterdam in het veelzijdige recreatiegebied de Rottemeren. Geniet van de prachtige unieke omgeving, het sfeervolle terrein en lekker eten en drinken.

In het Hoge Bergse bos in Bergschenhoek vind je Outdoor Valley. Op het terrein van het buitensportcentrum staat Restaurant de Berghut. Het restaurant werd, na een grote uitslaande brand in 2018, volledig verbouwd. Het ruime terras is een heerlijke plek om na een middagje uit neer te strijken voor een koud drankje. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Het terras en restaurant zijn zeven dagen per week geopend. Reserveer snel je tafel. Ben je meer fan van pannenkoeken? Breng dan een bezoek aan ons pannenkoekenrestaurant De Pannenkoekhut.

Honden in het restaurant
Bij Outdoor Valley koesteren we een liefde voor honden, en daarom zijn ze van harte welkom in ons restaurant. We vragen vriendelijk om ervoor te zorgen dat honden te allen tijde aangelijnd zijn en goed luisteren, zodat alle gasten van hun bezoek kunnen genieten. We waarderen het als je rekening houdt met de andere gasten. Als je hond in de regen heeft gespeeld, vragen we je vriendelijk om hem eerst af te drogen voordat je het restaurant betreedt. Op deze manier zorgen we samen voor een aangename en gezellige sfeer voor iedereen.

Welkom ontvangen door enthousiast personeel. Zalig geluncht in het zonnetje. Eten vers, vega Valley kapsalon echt een aanrader. Kijken alweer uit naar de volgende keer.
Nikki

Kom gratis een kano huren

TIP: Kom je na 17:00 uur dineren dan kun je gratis een kano huren. Leuk voor jezelf of je kinderen*!

* Kinderen van 13 jaar of ouder mogen met toestemming van hun ouders zelfstandig het water op. Voor jongere kinderen geldt dat zij onder begeleiding van een volwassenen kunnen kanovaren.