Menu

À la carte

Restaurant de Berghut is meer dan alleen een eetgelegenheid. Het is een plek waar je kunt genieten van de natuur van Bergschenhoek terwijl je geniet van onze heerlijke gerechten. Als je na 17:00 uur komt dineren, bieden we je de mogelijkheid om gratis een kano te huren. Hiermee kun je op je eigen tempo de rustige wateren van de Rottemeren verkennen. Het is een perfecte manier om een dag vol heerlijk eten en ontspanning af te sluiten. Kom en ervaar het zelf bij Restaurant de Berghut.

Wil je meer weten over Restaurant de Berghut klik dan hier.
Ben je benieuwd naar het gehele menu klik dan hier

Driegangenmenu

Restaurant de Berghut biedt een aantrekkelijk drie en tweegangenmenu aan. Met een ruime keuze uit vlees, vis, vegetarische en veganistische opties, is er voor elke smaak iets te vinden. Onze chefs gebruiken verse ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke maaltijd smaakvol is.

Het menu is beschikbaar van woensdag tot en met zondag, waardoor je de mogelijkheid hebt om op een dag die het beste voor je uitkomt te genieten van een heerlijke maaltijd. En dit alles voor een vaste prijs van slechts € 25,50.

Voor meer details over het driegangenmenu, klik dan hier.

Onbeperkt spareribs eten

Elke vrijdag is het feest bij Restaurant de Berghut, want dan kan je genieten van onbeperkt spareribs eten. Onze spareribs zijn een ware traktatie voor de liefhebber. Ze worden geserveerd met knapperige frites, een frisse salade en gegrilde groenten, waardoor je een complete maaltijd krijgt voorgeschoteld.

Voor slechts € 23,50 per persoon kun je op vrijdagavond zoveel spareribs eten als je wilt. Maar wees gerust, als spareribs niet helemaal jouw ding zijn, kun je ook gewoon van onze menukaart bestellen of kiezen uit ons 2 of 3 gangen menu.

Wilt je meer weten over onbeperkt spareribs eten klik dan hier.