Onbeperkt Spareribs Eten

Reserveer hier een plek om op vrijdag onbeperkt spareribs te komen eten.

Heerlijke varkensspareribs

 

Bij Restaurant de Berghut serveren we (iedere vrijdag, onbeperkt) uitstekende varkensspareribs. Varkensspareribs zijn een van de meest populaire gerechten ter wereld. Naar schatting worden er elk jaar meer dan twee miljard porties varkensvlees spareribs geconsumeerd. De term “spareribs” verwijst naar elk vlees dat afkomstig is van het plaatgedeelte van een varken, met name het onderste uiteinde van de ribbenkast, of borstwervels, daarom worden ze ook “landelijke ribben” genoemd.

Bereidingswijze

 

Bij Restaurant de Berghut kiezen we ervoor om onze spareribs te lakken, maar officieel kan de culinaire techniek voor het bereiden van spareribs zowel nat (lakken) als droog zijn. Droge stijl wordt meestal gedaan op hoge temperatuur met zoete en pittige kruiden, terwijl natte stijl wordt gedaan met barbecuesaus of marinades.

De perfecte spareribs

 

De beste spareribs zijn degene die geweekt zijn in hun eigen zoete saus. Sommige mensen zeggen dat de spareribs van Restaurant de Berghut de beste spareribs zijn die ze ooit hebben geproefd. Ze zijn niet te vet, maar ook niet te droog. Het vlees is mals en valt zo van het bot, wat perfect is als je zoveel mogelijk spareribs probeert te eten in korte tijd.

Onbeperkt spareribs eten bij Restaurant de Berghut

 

Onbeperkt spareribs eten (All-You-Can-Eat) bij Restaurant de Berghut kan iedere vrijdag voor 19,95 per persoon. Frites, groente uit de oven en salade is daarbij ook nog eens inbegrepen. Zo weet je zeker dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Om onbeperkt spareribs te komen eten bij Restaurant de Berghut, kun je hier een reservering plaatsen voor een willekeurige vrijdagavond.

 

Naast spareribs heeft Restaurant de Berghut nog veel meer lekkers op het menu staan. We zijn geopend voor lunch, diner en borrel en bieden ruime keuze in burgers, pizza’s en verschillende borrelhapjes. De geschikte plek dus om heerlijk te eten voor iedere gelegenheid.

 

Geen trek in spareribs maar wel in pannenkoeken? Ga dan onbeperkt pannenkoeken eten bij de Pannenkoekhut in Bergschenhoek!