Onbeperkt Spareribs Eten

Iedere vrijdag eet je onbeperkt Spareribs bij Restaurant de Berghut in Bergschenhoek op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam. De lekkerste huisgemaakte Sparerib uit het Hoge Bergse Bos. Geserveerd met verse friet, een frisse salade en gegrilde groente. Reserveer dus snel een tafeltje voor aanstaande vrijdag!

Heerlijke varkensspareribs

Bij Restaurant de Berghut serveren we (iedere vrijdag, onbeperkt) de lekkerste varkensspareribs. Varkensspareribs zijn een van de meest populaire gerechten ter wereld. De beste spareribs zijn degene die geweekt zijn in hun eigen zoete saus. Het vlees is mals en valt zo van het bot, met wat groente en verse friet is het feestmaal compleet.

Bereidingswijze

Bij Restaurant de Berghut in Bergschenhoek kiezen we ervoor om onze spareribs te lakken, maar officieel kan de culinaire techniek voor het bereiden van spareribs zowel nat (lakken) als droog zijn. Droge stijl wordt meestal gedaan op hoge temperatuur met zoete en pittige kruiden, terwijl natte stijl wordt gedaan met barbecuesaus of marinades. Meestal komen onze spareribs uit de oven maar mocht het even uitkomen dan zetten we op het terras de BBQ aan.

Onbeperkt spareribs eten bij Restaurant de Berghut

Onbeperkt spareribs eten (All-You-Can-Eat) bij Restaurant de Berghut kan iedere vrijdag voor € 23,50 per persoon. Frites, groente uit de oven en salade is daarbij ook nog eens inbegrepen. Zo weet je zeker dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Om onbeperkt spareribs te komen eten bij Restaurant de Berghut, kun je een reservering plaatsen voor een willekeurige vrijdagavond.

Restaurant de Berghut is gelegen in Bergschenhoek op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam.

Naast onbeperkt spareribs heeft Restaurant de Berghut nog veel meer lekkers op het menu staan. We zijn geopend voor lunch, diner en borrel en bieden ruime keuze in burgers, pizza’s en verschillende borrelhapjes. De geschikte plek dus om heerlijk te eten voor iedere gelegenheid.