Paasbrunch

Brunchen met Pasen is de perfecte activiteit voor de hele familie. Bij aankomst verwelkomen wij je op feestelijke wijze met een welkomstdrankje. Tijdens de paasbrunch van Restaurant de Berghut geniet je van een heerlijk en uitgebreid buffet. Onze unieke locatie in het Hoge Bergse Bos is de perfecte plek om samen te komen met vrienden en familie om de vrolijke sfeer van Pasen te proeven. Op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam én gratis parkeergelegenheid!

Schuif aan na een heerlijke wandeling door het Hoge Bergse Bos of doe eerst mee met de paasbootcamp. Plaats snel je reservering op onze website. Let op! Om ervoor te zorgen dat de paasbrunch verschijnt op ons reserveringsplatform, is het belangrijk dat je bij het plaatsen van je reservering een aankomsttijd tussen 11:30 – 12:30 uur kiest.

 

 

 

Reserveer nu jouw paasbrunch!

Tijdens de paasbrunch geniet je van een heerlijk buffet, met allerlei lekkernijen voor iedereen! De paasbrunch wordt georganiseerd op onderstaande data:

  • Zondag 9 april;
  • Maandag 10 april

De brunch kost € 19,50 per persoon, inclusief een heerlijk welkomstdrankje. Voor kinderen kost de brunch € 12,50.

Je kan op onze website reserveren, via de pop-up rechts onderin. Let op! Om ervoor te zorgen dat de paasbrunch verschijnt op ons reserveringsplatform, is het belangrijk dat je bij het plaatsen van je reservering een aankomsttijd tussen 11:30 – 12:30 uur kiest.

Liever later op de dag komen? Kom genieten van een heerlijk driegangenmenu. 

Wat te doen met Pasen

Weet je nog niet goed wat te doen met Pasen? Kom genieten tijdens de paasbrunch van Restaurant de Berghut. Geniet van een heerlijk buffet met een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten. Kies zowel uit koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg.

Laat je deze Pasen in de watten leggen bij Restaurant de Berghut en geniet van de lekkerste gerechten waarbij aan iedereen is gedacht. Wij nodigen je uit om samen met ons te genieten van een uitgebreid assortiment aan lekkernijen in een feestelijke setting.

Wist je dat Outdoor Valley Sports maandagochtend, 10 april een speciale Ouder en Kind bootcamp aanbiedt? Maak er een sportieve dag van door eerst deel te nemen aan Outdoor Valley’s bootcamp. De bootcamp is voor iedereen toegankelijk.