3 gangen menu Rotterdam

Iedere woensdag t/m zondag geniet van je een heerlijk menu voor een vaste prijs bij het Hoge Bergse Bos. Reserveer dus snel een tafeltje en kom heerlijk dineren met je familie, vrienden of geliefde.  Laat wel even in de comment weten dat je voor het 3 gangen menu komt!

3 gangen menu Rotterdam

Ons 3 gangen menu is samengesteld uit seizoensgebonden gerechten. Er is voldoende keuze voor de vlees- en visliefhebber, maar uiteraard is er ook aan de vegetariër gedacht. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Op deze manier is er voor iedereen wat wils is. Benieuwd wat we allemaal aanbieden? Bekijk hier snel de menukaart!

Uit eten in Hoge Bergsche bos

Zoek je een gezellige locatie om te dineren? Dan is Restaurant de Berghut zeker een optie. Dit sfeervolle restaurant ligt midden in het natuurgebied van het Hoge Bergsche Bos nabij Rotterdam.

Geniet van een heerlijk 3 gangen menu of 2 gangen menu voor een vaste prijs vanaf €23,50. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke carpaccio als vooraf, een heerlijke biefstuk als hoofd en een Lava cake als afsluiter. Ook voor onze vegetarische gasten is er voldoende keus.

 

3 gangenmenu voor een vaste prijs

Naast de keuze uit het 3 gangenmenu kan je ook kiezen voor een heerlijke kaasfondue en  kan je op vrijdag ook komen genieten van heerlijke onbeperkt spareribs voor slechts €19,95 bij Restaurant de Berghut! We zien je snel bij het gezelligste Restaurant 10 minuten rijden van Rotterdam.

Wil je een reservering plaatsen voor het 3 gangenmenu, kan dit gewoon via de knop “Diner Reservering“. Laat het wel even in de comments weten dat je voor het driegangen menu voor een vaste prijs komt!