Valentijns high tea

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om samen te genieten van een romantische high tea. Restaurant De Berghut nodigt jou uit voor een onvergetelijke Valentijnsdag met jouw geliefde, vrienden of familie. Onze high tea biedt een gevarieerde selectie van zoete en hartige hapjes, waardoor er voor ieder wat wils is.

Data Romantische valentijns high tea

De Valentijns high tea wordt georganiseerd op onderstaande data:

  • 11 februari;
  • 12 februari;
  • 13 februari
  • 14 februari;
  • 15 februari;

De high tea kost €19,50 per persoon, inclusief een welkomstdrankje. Reserveer zo snel mogelijk via onze website, want vol is vol!

Uiteten voor Valentijnsdag

Laat onze gastvriendelijke bediening jou in de watten leggen en geniet van de gezellige sfeer van restaurant De Berghut. Wij verwelkomen je graag voor deze romantische Valentijns High Tea.

De high tea is niet alleen geschikt voor geliefde. Kom samen met het gezin of een vriend of vriendin.
Een high tea komt voort uit Engeland. De high tea bestaat o.a. diverse thee, sandwiches, gebak en andere zoete en hartige hapjes.

Het is voor ons erg belangrijk om allergieën serieus te nemen en passende maatregelen te nemen om de veiligheid van de gast te waarborgen. Heb je een allergie? Laat het ons weten. Dan kunnen wij eventueel een alternatief bieden.

Valentijnsdag bij restaurant De Berghut

Het restaurant De Berghut ligt op slechts een paar minuten rijden van Rotterdam, in het veelzijdige recreatiegebied de Rottemeren in Bergschenhoek. Na een grote brand in 2018 is het restaurant volledig gerenoveerd. Het ruime terras is een heerlijke plek om na een sportieve middag te genieten van een koud drankje. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Liever genieten van een kaasfondue of 3-gangenmenu? Ook dat kan!