Kaasfondue

Trek in kaasfondue? Bij Restaurant de Berghut serveren we van woensdag tot en met zondag heerlijke kaasfondue. Geniet van een gezellige avond met vrienden of familie onder het genot van ons kaasfondue arrangement. De kaasfondue bestaat uit een mix van overheerlijke kazen samengesteld door onze lokale kaasboer Alexanderhoeve. Let op: alleen mogelijk als er gereserveerd is! 

 

Compleet kaasfondue arrangement

Bij Restaurant de Berghut kan je van woensdag tot en met zondag ons heerlijke kaasfondue arrangement bestellen. Ben jij een echte kaasliefhebber? Kom dan heerlijk genieten met je vrienden, familie of geliefde. We zullen je niet teleurstellen! ;-). Omdat wij de kaas bij onze lokale kaasboer halen, is het alleen mogelijk op te genieten van de kaasfondue als je van tevoren hebt gereserveerd!

Wil jij weten welke wijn het beste past bij de kaasfondue? Laat je adviseren door een van onze medewerkers. Voor de kaasfondue wordt een Italiaanse kaas gebruikt, die erg toegankelijk is.

Gezelschap, Prijzen Kaasfondue arrangementen

  • Vanaf twee personen, totaal € 37.50
  • + een kind, t/m 12 jaar, € 10.00
  • + extra volwassenen, € 15.00

Kaas van de lokale kaasboer

De kaas van onze kaasfondue arrangement komt vers van de lokale kaasboer Alexanderhoeve. De fondue bestaat uit een mix van Italiaanse kruidenkazen.

De kaasfondue wordt geserveerd met de volgende ingrediënten geserveerd:

  • paprika
  • broccoli
  • wortel
  • tomaatjes
  • aardappeltjes
  • vers brood

Kaasfondue bij Restaurant de Berghut

Naast een overheerlijke kaasfondue heeft Restaurant de Berghut nog veel meer lekkere gerechten op het menu staan. Bij Restaurant de Berghut kun je terecht voor lunch, diner en borrel. Meer zin in Spareribs of een 3 gangenmenu a la carte? Ook dit bieden wij aan! Plaats snel jouw reservering via de reserveerbutton rechts onderin.

Restaurant de Berghut vind je op slechts een paar minuten rijden van Rotterdam in het veelzijdige recreatiegebied de Rottemeren, te Bergschenhoek. Het restaurant werd, na een grote uitslaande brand in 2018, volledig verbouwd. Het ruime terras is een heerlijke plek om na een sportieve middag neer te strijken voor een koud drankje. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Grote groepen kunnen, op reservering, plaatsnemen in één van de sfeervolle tipi-tenten of onder een grote stretchtent. Van een gezellig diner voor twee tot een volledig verzorgd business event, wij regelen het voor je!