Barbecueën met vaderdag !

Verras jouw vader met een leuk uitje en een heerlijk diner op zondag 18 juni. Onze unieke locatie in het Hoge Bergse Bos is de perfecte plek voor de leukste Vaderdag activiteit! Tijdens de BBQ verzorgt onze kok de heerlijkste barbecue specialiteiten voor jou op het terras. Je hoeft je geen seconde te vervelen, want tussendoor vermaken jullie je met de leukste en stoerste spellen en activiteiten. Restaurant de Berghut is gelegen op een prachtige, unieke locatie op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam met gratis parkeergelegenheid!

Ga deze vaderdag dus heerlijk uiteten kom dus barbecueën bij Restaurant de Berghut. Een restaurant dat gelegen is op een unieke locatie in het Hoge Bergse Bos. Plaats snel je reservering op onze website. Let op! Om ervoor te zorgen dat de Vaderdag special verschijnt op ons reserveringsplatform, is het belangrijk dat je bij het plaatsen van je reservering een aankomsttijd tussen 17:00 – 18:00 uur kiest.

Tijdens dit leuke Vaderdag uitje verzorgt onze kok heerlijk vlees voor jullie op het terras. Denk hierbij aan o.a. spareribs, hamburgers en kipsaté. Uiteraard is er ook gedacht aan de visliefhebbers en zijn er ook verschillende visgerechten. Ben je vegan of vegetariër? Ook dan is er voldoende keus! Geniet van heerlijke groentes zoals bijvoorbeeld een groente spies of een maiskolf met boter en Parmezaanse kaassalades. Ook is er natuurlijk heerlijk vers brood met smeersels.

Uiteten met Vaderdag ! De leukste Vaderdag activiteit

Reserveer snel en bemachtig jouw plekje voor deze Vaderdag special! Ben je vegetarisch of veganistisch? Geef dit dan aan bij jouw reservering! Vermeld ook eventuele allergieën en dieetwensen bij jouw reservering.

De Vaderdag barbecue kost € 32,00 per persoon (inclusief kanovaren). Voor kinderen t/m 14 jaar kost de Vaderdag barbecue € 17,50. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

Reserveren doe je op de website van Restaurant de Berghut via de pop-up rechts onderin. Let op! Om ervoor te zorgen dat de Vaderdag barbecue verschijnt op ons reserveringsplatform, is het belangrijk dat je bij het plaatsen van je reservering een aankomsttijd tussen 17:00 – 18:00 uur kiest.

Liever eerder op de dag komen? Bij ons kun je ook heerlijk lunchen.

Vier Vaderdag in stijl met een fantastische barbecue

Weet je nog niet wat voor cadeau jij dit jaar aan je vader geeft? Neem je vader mee uiteten en vier Vaderdag in stijl met een fantastische barbecue en de leukste activiteiten bij Restaurant de Berghut. Op deze speciale dag willen we onze geweldige vaders eren en verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring. Kom samen met jouw familie en geniet van een heerlijke Vaderdag BBQ op ons sfeervolle terras, boordevol lekker eten en de leukst activiteiten.

Laat je vader deze Vaderdag in de watten leggen bij Restaurant de Berghut en geniet van de lekkerste gerechten waarbij aan iedereen is gedacht. Wij nodigen je uit om samen met ons te genieten van een uitgebreid assortiment aan lekkernijen in een feestelijke setting.

Zien we jou met Vaderdag? Reserveer dan snel!

Ontdek ook ons andere restaurant Restaurant de Pannenkoekhut.